4 PERSONER

Anden:

  • 2 andebryster
  • ½ dl vand
  • ½ dl Ketcap manis soya
  • ½ dl kinesisk oyster sovs
  • 1 laurbærblad
  • 2 spsk. dansk honning
  • 50 g smør

Marinaden:

  • ½ dl olivenolie
  • 2 fed knust hvidløg
  • ½ spsk. revet ingefær
  • ½ løg i bitte små terninger
  • 2 gulerødder i bitte små terninger
  • Revet skal af ½ citron
  • Revet skal af ½ appelsin
  • ½ frisk rød chili i små tern
  • friskkværnet peber

Ej angivet

SOYAMARINERET ANDEBRYST

  1. Marinaden steges 5 min. på en pande.
  2. Andebrysterne trækker i den kolde marinade ca. 2 timer – gem marinaden, den skal bruges igen.
  3. Andebrysterne tørres og brunes på skindsiden.
  4. Steg brysterne færdige i ovnen ca. 25 min. ved 200 grader.
  5. Tilsæt vand, soya, oyster sovs, laurbærblad og dansk honning til marinaden og lad den koge ind i ca. 15 min.
  6. Tag marinaden af varmen og pisk smør i.
  7. Server brysterne med den lune marinade.

Server evt. ovnkartofler og rødbedesalat med quinoa til retten.